Zoeken naar fiscaal strafrecht

fiscaal strafrecht

Strafrecht
Strafrecht.
Bij strafrechtelijke vervolging gelden de regels en waarborgen van het gewone strafrecht. Zo heeft u zwijgrecht op het moment dat u als verdachte van een fiscaal misdrijf wordt beschouwd. En ook bijvoorbeeld doorzoeking van uw woning kan niet plaatsvinden zonder toestemming machtiging van een rechter-commissaris. Lees meer
fc den bosch
Bellius Advocaten Fiscaal strafrecht.
Home / Woordenlijst / Fiscaal strafrecht. Het fiscale strafrecht betreft de combinatie van belastingrecht en strafrecht. Belastingrecht is een vak apart, en dus het fiscale strafrecht ook. De Belastingdienst heeft veel macht en mogelijkheden en u kunt op diverse manieren hiermee in aanraking komen.
naambordjes
Van Bavel Advocaten Fiscaal strafrecht.
T: 31 020 31 21 600. Bij fiscaal strafrecht gaat het om overtredingen van de belastingwetgeving, en wel op het vlak van bijna alle denkbare belastingen, zoals de Venootschapsbelasting VpB, Omzetbelasting BTW, Inkomstenbelasting IB, Overdrachtsbelasting. Maar ook de Douane-wetgeving kent diverse overtredingen.
loopbaanbegeleiding
Fiscaal Strafrecht BijzonderStrafrecht.nl Academie.
Naast de materiƫle en formele regels van het fiscale strafrecht wordt stilgestaan bij de verschillen en overeenkomsten tussen het fiscaal strafprocesrecht en commune strafprocesrecht. Concreet zullen leerstukken als het uni via-beginsel, samenloop, daderschap en deelneming en ook opzet en schuld de revue passeren en onderwerpen als het strekkingsvereiste, pleitbaar standpunt en sfeerovergang, toegesneden op specifieke fiscale situaties.
Rubriek Fiscaal strafrecht BijzonderStrafrecht.nl.
Territoriale reikwijdte van de Wwft. December 15, 2017 Rubriek Fiscaal strafrecht. December 15, 2017 / Joyce Verhaert. In deze aflevering van de rubriek Fiscaal strafrecht besteden de auteurs aandacht aan de plannen om tot afschaffing van de inkeerregeling over te gaan.
DD 2016/40 Fiscaal Strafrecht Mr. A.A. Anke Feenstra Advocaten hertoghsadvocaten.
What's' in a name? DD 2016/78 Fiscaal Strafrecht Annotatie NbSr Geannoteerd, 18-10-2016, afl. 6 feitelijk leidinggeven It takes two to tango: international exchange of information on tax matters and the protection of tax payers rights Weigering van rechten bij btw-fraude: straf of maatregel? BTW-bulletin DD 2016/40 Fiscaal Strafrecht Fiscaal Sanctierecht, mei 2016.
Jaegers Soons Advocaten Witwassen Fiscaal Strafrecht.
Jaegers Soons kent het terrein van het fiscaal strafecht als geen ander. We kunnen u de bijstand geven die nodig is om de zaak tot een goed einde te brengen. Specialist in fiscaal strafrecht. Onze cliƫnten onderschatten in eerste instantie weleens de ernst van een aanklacht.
NVAB Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen Fiscaal strafrecht.
Login voor leden. Fiscaal proces en boeterecht. AWR Algemene Wet inzake Rijksbelastingen. Awb Algemene wet bestuursrecht. Bpb Besluit proceskosten bestuursrecht. Sv Wetboek van Strafvordering. Sr Wetboek van Strafrecht. MENU CLOSE back. You are here.: A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W Z.
Wladimiroff advocaten Fiscaal strafrecht.
Begeleiding fiscaal boekenonderzoek. Rick van der Hulle. Rick van der Hulle. Invorderings en civiele procedures tegen de belastingdienst. Inkeer en schikking. Rick van der Hulle. Voor het verlenen van bijstand op het hoogste niveau in fiscale strafrechtzaken is het onontbeerlijk dat de advocaat kennis heeft van de onderliggende materie.

Contacteer ons

++ wolff huizen huizen ++
++ fiscaal strafrecht ++
++ advocatenkantoor erfrecht ++
++ stam advocaten naarden ++
++ naarden ++
++ verklaring van erfrecht ++
++ erfrecht jurist ++
++ erfrecht langstlevende echtgenoot ++
++ erfrecht langstlevende ++
++ wettelijk erfrecht langstlevende echtgenoot ++
++ erfrecht langstlevende echtgenoot gezinswoning ++