Meer resultaten voor strafrecht advocaten

strafrecht advocaten

Vos Lammers De Kock Advocaten Strafrecht Advocatenkantoor. Email. Facebook. LinkedIn. Twitter.
Financieel-economisch strafrecht en ontnemingen. Uit en overleveringszaken. Financieel-economisch strafrecht en ontnemingen. Bestuurlijke handhaving en bestuursstrafrecht. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij geven u graag vrijblijvend advies! Neem vrijblijvend contact met ons op. Vos Lammers De Kock Advocaten.
rvs trapleuning met led
Anker Anker strafrechtadvocaten.
Als u bent gedagvaard om te verschijnen voor de kantonrechter, politierechter, meervoudige strafkamer bij de rechtbank of voor het gerechtshof, bent u bij ons aan het juiste adres. Dat is overigens ook het geval indien u juist een dagvaarding wilt voorkomen.
wasmachine
NVSA Nederlandse Vereniging Van Strafrechtadvocaten.
Ook in hoger beroep 30 maanden cel voor opdrachtgever autobranden in Weert. Zeer lange celstraffen voor poging tot liquidatie. Maximumstraf voor Aydin C. Staatssecretaris mag Oekraïense broers uitzetten. Kweken hennep voor eigen gebruik niet toegestaan. 1 2 3 4 Volgende. p/a Van Oosten Advocaten.
Millers
Strafrecht Advocaten De Roos en Pen Advocaten.
De strafrecht advocaten van De Roos Pen treden dan ook nog regelmatig op in witwas, drugs en/of geweldszaken. Door de omvang van het kantoor, De Roos Pen geldt als een middel groot strafrecht advocatenkantoor, is het kantoor altijd in staat om daar waar nodig een degelijk team van advocaten te formeren voor elk acuut strafrechtelijk probleem.
feesttent
Advocatenkantoor Singel advocaten Dé Strafrechtadvocaat Specialist. Advocaat Breda Strafrech.
Singel Advocaten is niet zomaar een kantoor. Wij spreken duidelijke taal en weten van aanpakken. Een deskundige begeleiding van begin tot eind door een betrokken en ervaren advocaat in Breda en in heel Nederland. Singel Advocaten is specialist Strafrecht en werkt landelijk.
code 95
Strafrecht Advocaten Amsterdam Pijnenburg advocaten.
Pijnenburg Advocaten staat personen en bedrijven bij die worden verdacht van het plegen van een strafbaar feit. Pijnenburg Advocaten streeft de hoogste kwaliteit van juridische bijstand na. Daarom beperken de advocaten zich tot één rechtsgebied; het strafrecht. Het strafrecht bestaat uit vele deelgebieden.
Strafrecht Advocaten Veraart de Granada Strafrecht Advocaten.
Een bijzondere specialisatie van Veraart De Granada strafrechtadvocaten is het verlenen van rechtsbijstand aan ontkennende verdachten in zedenzaken. Deze specialisatie is in de jaren 80 en 90 ontwikkeld door wijlen mr Chris Veraart, tot voor kort nog als adviseur aan het kantoor verbonden, en is in de loop der jaren voortgezet door de andere advocaten binnen kantoor.
Kint Strafrechtadvocaten.
Ons kantoor is een full-service advocatenkantoor, volledig gespecialiseerd in het strafrecht, en beschikt over ruime ervaring in vrijwel alle strafrechtelijke aangelegenheden. Wij weten hoe hoog de druk op u kan zijn als politie of het Openbaar Ministerie iets van u willen.
Welkom bij Kalk en Ural Strafrechtadvocaten.
Voor alle andere rechtsgebieden dan het strafrecht verwijzen wij u graag door naar andere advocatenkantoren waar wij goede contacten mee hebben. Omgekeerd wordt ons kantoor regelmatig benaderd door andere advocatenkantoren voor advies in strafzaken en worden gecompliceerde strafzaken naar ons doorverwezen.

Contacteer ons

++ woesthoff advocaat huizen ++
++ oud naarden naarden ++
++ advocatenkantoor strafrecht ++
++ Strafrecht ++
++ strafrecht advocaten ++
++ letselschade advocaat ++
++ vereniging erfrecht advocaten ++
++ advocaten familie en erfrecht ++
++ vereniging erfrecht advocaten nederland ++