Advocaat burenrecht

Zoekt u een advocaat burenrecht?

Bent u op zoek naar een advocaat die is gespecialiseerd in het burenrecht? Maak dan kennis met Advocatenkantoor Leefers uit Bussum. Omdat er in het Gooi en omstreken veel mensen wonen met grote tuinen en erven, ontstaan hier nogal eens wat problemen. Dit gaat dan vaak over de juiste plaats van het hek of de schutting. Loopt een conflict dusdanig uit de hand en heeft u juridische hulp nodig? Neem dan contact met ons op!

Een oplossing in der minne

Deze advocaat behandelt regelmatig zaken met betrekking tot het burenrecht. Naast eerder genoemde problemen, zijn er nog meer zaken die vallen onder het burenrecht. Denk bijvoorbeeld aan een buurman die van oorsprong een recht van overpad heeft waar een einde aan zou moeten komen, of een buurman die het regenwater van zijn dak op naastgelegen erf laat lopen. Deze kleine ergernissen kunnen na verloop van tijd uitlopen tot grote burenruzies, waar u met de tegenpartij wellicht niet uitkomt. Daarom is het van belang om een bemiddelaar in te schakelen die met zorgvuldigheid naar een oplossing zoekt. Bij deze advocaat gaat de voorkeur uit naar een oplossing in der minne waar alle partijen tevreden mee zijn.

Advocaat burenrechtHeeft u een geschil met uw buren dat escaleert en maar niet wordt opgelost? Schakel dan de advocaat burenrecht in. Neem gerust contact op om een afspraak te maken, de advocaat vertelt u tevens graag meer over zijn dienstverlening.

   Advocatenkantoor Bussum   Meer informatie